Apropiere de natură

și intimitate

„Prin urmare cer cu adevărată credință de la Dumnezeul meu, să-i binecuvânteze pe urmașii mei, care vor iubi și vor îngriji această lume mică, aici printre munții mari”

Kós Károly

Bine ai venit la Pensiunea Benkő!

Îți dorești să fii aproape de natură și să petreci puțin timp cu propria ta persoană? Căutați un loc special pentru evenimentele tale?

 

Vizitează-ne pensiunea Benkő din mica vale ascunsă. Unde cei mai apropiați vecini sunt la 5 km distanță în Șugaș Băi. Natura este mereu la îndemână. Este un loc perfect pentru relaxare atât pentru companiile mici. Cât și pentru cele mari. În orice sezon.

 

În plus față de mediul fabulos oferim cazare confortabilă. Spațiu comunitar în interior și exterior. Opțiuni excelente pentru a lua masa. Călătorii aventuroase și multe alte servicii, în funcție de nevoile oaspeților noștri.

Un loc inspirat pentru evenimente

Pensiunea noastră este un loc ideal pentru evenimente de familie, conferințe, zile de naștere, tabere sau chiar și nunți.

Un loc unde te conduce un drum aventuros prin pădure, dar poți ajunge în siguranță.

Unde oaspeții sunt așteptați cu meniurile speciale și cu stil. Unde în timpul petrecerilor un barman profesionist îți pregătește băuturile. Unde poți face o baie în ciubăr în aer liber. În orice anotimp. Unde pe lângă serviciile modern, tradiția nu este pusă deoparte. Aceasta este Pensiunea Benkő.

Cunoaște împrejurimile noastre

Dacă vrei să te apropii de natură, acesta este locul potrivit pentru tine. Pensiunea este înconjurată din toate direcțiile de pădure și există numeroase activități de agrement în această zonă

Vrei să petreci câteva
zile speciale la noi?

Completează formularul nostru pentru rezervări. Iar noi te vom contacta cu cea mai bună ofertă!

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă asigura că aveți cea mai bună experiență pe site-ul nostru.