Atracții, posibilități de program

În imediata apropiere a Pensiunii Benkő

Pensiunea noastră este situată într-o vale, înconjurată de păduri din toate direcțiile, la capăt de drum.

Sfântu Gheorghe și împrejurimile sale

Sfântu Gheorghe se află la 14 km, iar în centrul orașului se poate ajunge cu mașina în 20 de minute.

Băile Șugaș

Activitățile de agrement de la Băile Șugaș sunt la 5 km de la pensiune. Oferă posibilitatea de relaxare și recreare. Cei interesați sunt așteptați cu wellness, centru de scăldat, mofetă, teren de tenis, parc de aventură, zid pentru alpinism, pârtie de schi sau chiar minigolf.

Izvorul de apă medicinală Benkő

Izvorul de apă medicinală Benkő este situat lângă pensiunea noastră. Oaspeții noștri pot vizita atelierul artizanal de încărcare de apă medicinală. Aceasta poate ajuta la ameliorarea afecțiunilor gastro-intestinale.

Activități de agrement în apropiere

Izvorul de apă medicinală Benkő și stația de alimentare

Izvorul de apă medicinală Benkő este situat lângă pensiunea noastră. Oaspeții noștri pot vizita atelierul artizanal de încărcare de apă medicinală. Aceasta poate ajuta la ameliorarea afecțiunilor gastro-intestinale.

Drumeții

Dealurile de la Băile Șugaș, Arcuș, Vâlcele și Sfântu Gheorghe oferă trasee excelente pentru plimbări și drumeții.

Pârtie de schi

Două pârtii de schi îi așteaptă pe pasionații de sporturi de iarna în Șugaș Băi. Biletele și abonamentele pot fi achiziționata la fața locului.

SPA și wellness cu apă termală

În centrul de relaxare Sugás Spa te poți bucura de plăcerile relaxării reale, departe de lumea de zi cu zi. Locația este ideală pentru întâlniri de afaceri, adunări mici de până la 30 de personae. Rezervările se fac în prealabil.

Escaladă pe zid

Peretele de cățărat în aer liber din Băile Șugaș are 12 metri înălțime și 9 metri lățime, cu o suprafață de cățărat de aproximativ 250 de metri pătrați. Cele 16 trasee cu dificultate diferită sunt concepute în funcție de culori, cu peste 450 de prinderi, și pot fi folosite de copiii cu vârsta de la 6 ani.

Sfântu Gheorghe

Micul oraș maghiar situat în inima Ținutului Secuiesc găzuiește evenimente culturale remarcabile din toată Transilvania. Există, de asemenea, concerte în centrul orașului, Teatrul Tamási Áron, Cinema, Restaurante, Cafenele și un centru comercial.

Vrei să petreci câteva
zile speciale la noi?

Completează formularul nostru pentru rezervări. Iar noi te vom contacta cu cea mai bună ofertă!

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă asigura că aveți cea mai bună experiență pe site-ul nostru.