Informații despre pensiune

Pensiunea Benkő

Pensiunea Benkő își așteaptă oaspeții cu 10 camere, dar și cu zone de socializare interioare și exterioare. Îți putem oferi cazare și în cabanele noastre.

Camerele noastre

Pensiunea oferă 10 camere. Fiecare are baia sa proprie. Vă putem oferi în total cazare pentru 20-25 persoane. Dar dacă este necesar, în camere se mai pot adauga și paturi suplimentare.

Sala de mese și de evenimente

La parter se află o sală spațioasă pentru până la 60 de persoane. Este potrivită pentru mese festive, evenimente, prelegeri sau alte activități comunitare. Cum ar fi evenimente de familie, conferințe, tabere, nunți sau chiar zile de naștere. Există, de asemenea, o sală mai mică pentru 12 persoane unde pot fi organizate evenimente mai mici.

În aer liber

Apropierea pădurii oferă o atmosferă specială terasei noastre din aer liber. Acest spațiu este potrivit pentru evenimente de până la 60 de persoane. Conexiunea la Wi-Fi este disponibilă pe întreaga proprietate.

Cabanele noastre

Pensiunea Benkő are, de asemenea, două cabane. Acestea reprezintă o posibilitate de cazare favorabilă pentru companiile mai mici (între 8 și 17 persoane). Cele două cabane au în comun un grătar și un ceaun.

Casa de bușteni

Casă de bușteni are 3 camere duble cu o baie comună. Există, de asemenea, o canapea extensibilă în camera de zi pentru încă două persoane. Casa are o bucătărie complet utilată, cu zonă de luat masa și un foișor în aer liber.

Casa albastră

Casa poate găzdui 17 persoane și are câte o baie cu duș la ambele etaje. La  această casă aparține o bucătărie utilată și un foișor, precum și o zonă de relaxare cu verandă. La primul etaj al casei este un spațiu comun cu 1 pat dublu, 9 paturi de o persoană și 2 baturi de copii. La parter se află un dormitor dublu spațios, iar în camera de zi o canapea extensibilă pentru încă 2 persoane.

Vrei să petreci câteva
zile speciale la noi?

Completează formularul nostru pentru rezervări. Iar noi te vom contacta cu cea mai bună ofertă!

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă asigura că aveți cea mai bună experiență pe site-ul nostru.