Cu ce te putem ajuta?

Un loc unde te conduce un drum aventuros prin pădure, dar poți ajunge în siguranță.

Unde oaspeții sunt așteptați cu meniurile speciale și cu stil. Unde în timpul petrecerilor un barman profesionist îți pregătește băuturile. Unde poți face o baie în ciubăr în aer liber. În orice anotimp. Unde pe lângă serviciile modern, tradiția nu este pusă deoparte. Aceasta este Pensiunea Benkő.

Transport

La pensiune se poate ajunge pe un drum aventuros, care include și un drum forestier de 5 km. Din acest motiv nu este accesibil cu mașina de fiecare dată. Oaspeții își pot lăsa mașinile în parcarea din Șugaș Băi într-un loc sigur, de unde noi le asigurăm transportul:

Autobuzul de teren Mercedes reprezintă un transport sigur în toate condițiile meteorologice. Oferă o călătorie aventuroasă pentru întreaga echipă. Asigură spațiu pentru 34 de persoane.

Mese

Oferim prânzuri, cine, mic dejun tip bufet și servicii profesionale. Adaptate nevoilor individuale.

Meniurile evenimentelor se discută în prealabil. 

Bar

Dacă unirea înseamnă petrecere și sărbătorire, atunci nu uita de serviciul nostru de bar. Ne angajăm în pregătirea de cocktailuri, băuturi scurte, lungi și cafele.

Foc de tabără

Nu numai că te încălzește, dar echipa ta se adună sub cerul înstelat lângă focul de tabără uriaș. Este o experiență elementară în valea mică. Să ai discuții și să cânți în jurul focului. În mijlocul pădurii.

Ciubăr

Nu este nimic mai bun decât scăldatul în aer liber, la marginea pădurii. Ciubărul încălzit cu lemn în aer liber oferă o experiență reală de wellness pentru 6-8 persoane în orice moment al anului.

Coacerea tradițională a pâinii

Coacerea pâinii: de la încălzirea cuptorului, până la frământare și la pâinea proaspăt coaptă. Oaspeții dragi pot învăța trucurile de coacere a pâinii tradiționale de casă.

Vrei să petreci câteva
zile speciale la noi?

Completează formularul nostru pentru rezervări. Iar noi te vom contacta cu cea mai bună ofertă!

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă asigura că aveți cea mai bună experiență pe site-ul nostru.