Miben segíthetünk?

Ahová kalandos erdei út vezet, de biztonságosan kijuthatsz.

Ahol ínyenc menüsorok stílusos tálalása várja a a vendégeket. Ahol bulizás közben báros készíti el az italod. Ahol a szabadban dézsafürdőzhetsz bármelyik évszakban. Ahol a modern szolgáltatások mellett a hagyomány sem szorul háttérbe. Ez a Benkő Vendégház. 

Szállítás

A vendégházhoz egy vadregényes úton lehet eljutni, amely 5 km erdei utat is magába foglal, így nem minden körülmény között közelíthető meg személygépkocsival. A vendégek a Sugásfürdői parkolóban, biztonságos helyen hagyhatják autóikat, szállításukat mi biztostítjuk.
Az imponzás Mercedes terpjáró-busz lehetővé teszi a biztonságos közlekedést, bármilyen időjárási viszonyok között. Élményteli utazást biztosít az egész társaságnak, hiszen 34 fő egyidejű feljutását teszi lehetővé.

Étkezés

Ebédek, vacsorák, svédasztalos reggeli elkészítését és professzionális tálalását nyújtjuk, egyedi igényekre szabottan.
A rendezvények menüsorai előzetes egyeztetés alapján alakulnak.

Bár

Ha a közös együttlét bulit és ünneplést jelent, akkor ne feledkezz meg a bár szolgálatásunkról. Koktélok rövid, hosszú italok és kávék elkészítését vállaljuk.

Tábortűz

Nemcsak melegít, de összegyűjti a társaságot az esti csillagos ég alatt az óriástábortűz. Elemi tapasztalat a kis völgyben, az erdő közepén beszélgetni, énekelni a tűz körül.

Dézsa

Nincs jobb, mint a szabadban, az erdő szélén fürdőzni. A fával fűthető kültéri dézsa 6-8 személy számára igazi wellness élményt nyújt az év bármely szakában.

Hagyományos kenyérsütés

Kenyérsütés a kemence hevítéstől, a dagasztáson át a frissen sült cipóig. A kedves vendégek elsajátíthatják a hagyományos házi kenyér sütésének fortélyait.

Szeretnél eltölteni néhány tartalmas napot nálunk?

Töltsd ki a foglalási űrlapunkat és mi felkeresünk a legjobb ajánlatunkkal!

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb élményt nyújthassa webhelyünkön.