Minden amit tudni kell vendégházunkról

A Benkő Vendégház

A Benkő Vendégház beltéri és kültéri közösségi térrel, 10 szobával várja vendégeit. További szálláslehetőséget tudunk biztosítani a hozzánk tartozó kulcsosházakban.

Szobáink

A vendégházban 10 szoba található, mindegyik saját fürdővel rendelkezik. Összesen 20-25 férőhelyet tudunk így biztosítani, illetve szükség esetén szobáink pótágyakkal kiegészíthetőek.

Étkező és Rendezvényterem

A földszinten egy tágas, akár 60 fő befogadására is képes terem található, mely alkalmas étkezésre, rendezvények lebonyolítására, előadásokra vagy egyéb közösségi tevékenységekre, úgy mint családi események, konferenciák, táborok, esküvők vagy születésnapok. Emellett egy kisebb, 12 fős közösségi terem is várja a vendégeket szűkebb körű eseményekre.

Szabadtér

Szabadtéri teraszunknak különleges hangulatot biztosít az erdő közelsége. Akár 60 fős rendezvények számára is alkalmas ez a tér. Wi-Fi a teljes területen elérhető.

Kulcsosházaink

A Benkő Vendégházhoz tartozik még két kulcsosház is, melyek kisebb társaságok (8 és 17 fő) számára kedvező szálláslehetőség.  A két házhoz közös grillező-bográcsozó tartozik.

A rönkház

A rönkházban 3 franciaágyas szoba található, közös fürdővel. A nappaliban egy kihúzható kanapé is igénybe vehető további két személy részére. A házban egy teljesen felszerelt konyha található étkezővel, illetve egy kültéri fillegória is tartozik hozzá.

A kék-ház

A 17 személy elszállásolására alkalmas ház mindkét emletén található fürdőszoba zuhanyzóval. Felszerelt konyha és fillegoria ehhez a házhoz is tartozik, illetve egy tornácos kiülő. A ház emeletén egy közös térben van 1 dupla ágy, 9 egyszemélyes- és 2 gyerekágy. A földszinten egy franciaágyas, tágas háló található, valamint a nappaliban rendelkzésre áll egy kihúzható kanapé további 2 fő részére.

Szeretnél eltölteni néhány tartalmas napot nálunk?

Töltsd ki a foglalási űrlapunkat és mi felkeresünk a legjobb ajánlatunkkal!

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb élményt nyújthassa webhelyünkön.