Látnivalók, program lehetőségek

Benkő Vendégház közvetlen környéke

A vendégházunk egy zsák-völgyben helyezkedik el, minden irányból erdők ölelnek körül, nem vezet tovább út.

Sepsiszentgyörgy és környéke

Sepsiszentgyörgy 14 km távolságra fekszik, a városközpont autóval 20 perc alatt megközelíthető.  

Sugásfürdő

5 kilométerre a vendégháztól, a Sugásfürdőn elérhető szabadidős tevékenységek lehetőséget nyújtanak a kikapcsolódásra és a pihenésre. Wellness, kádas kezelő központ, moffetta, teniszpálya, kalandpark, mászó fal, sípálya vagy akár minigolf várja az érdeklődőket.

Benkő gyógyvíz forrás

A Benkő gyógyvízforrás a vendégházunk szomszédságában található, vendégeink igény esetén felkereshetik az emésztőrendszeri panaszok enyhítésére alkalmas gyógyvíz kézműves töltőműhelyét.

Szabadidős tevékenységek a közelben

Benkő gyógyvíz forrás és töltőde

A Sugás Spa pihenőközpontban meleg gyógyvizes fürdőt vehetnek, kiváló hely a feltöltődésre. Csoportok számára előzetes foglalás alapján bérelhető a teljes wellness komplexum. (30 fő számára ideális)

Túrázás

Sugásfürdő, Árkos, Előpatak és Sepsiszentgyörgy dombsága kiváló séta-, illetve túraútvonalakat kínál az érdeklődőknek. Megközelíthető a Havad-tető, Görgő-csúcs.

Sípálya

Télen két sípálya várja a téli sportok kedvelőit Sugásfürdőn. Jegyek és bérletek a helyszínen válthatók.

SPA és gyógyvíz wellness

A Sugás Spa pihenőközpontban élvezheti a valódi kikapcsolódás örömeit, távol a szürke hétköznapok világától. A hely ideális üzleti találkozók, kisebb összejövetelek céljából, legfeljebb 30 fő számára, előzetes foglalás alapján.

Falmászás

A sugásfürdői szabadtéri mászófal 12 méter magas és 9 méter széles, a mászó felület megközelítőleg 250 négyzetmétert tesz ki. A 16 különböző nehézségű útvonal színek szerint van kialakítva, több mint 450 fogással, a gyerekek 6 éves kortól használhatják.

Sepsiszentgyörgy

A Székelyföld szívében fekvő magyar kisváros Erdélyszerte kimagasló kulturális rendezvények terén. A városközpontban koncertek, a Tamási Áron Színház, Mozi, Éttermek, Kávézók és bevásárló központ is várja az érdeklődőket.

Szeretnél eltölteni néhány tartalmas napot nálunk?

Töltsd ki a foglalási űrlapunkat és mi felkeresünk a legjobb ajánlatunkkal!

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb élményt nyújthassa webhelyünkön.