Povestea noastră

La intrare, pe poarta secuiască există un citat din Károly Kós „Am făcut ce trebuia, cum s-a putut și cum am putut”.

Chiar așa s-a întâmpla. Am făcut ce trebuia să facem. Astfel în 2006, când am trecut pe aici cu prietenul meu László Bíró, acest loc: pădurea, izvorul Benkő, ni s-a adresat și ne-a dat o sarcină. Ca răspuns la această solicitare, de atunci lucrăm aici, în această vale ascunsă.

Mai întâi am lucrat la restaurarea stației de alimentare cu apă medicinală. Apoi am construit casa și clădirile agricole corespunzătoare cu planurile lui Károly Kós. Am lucrat împreună pentru a curăța pârâul și pădurea. Am îmbunătățit drumurile și, în cele din urmă, am construit și renovat casele pentru oaspeți. Facem toate acestea în măsura posibilităților și după cunoștințele noastre, așa cum a spus și renumitul arhitect.

VALORILE NOASTRE

Credem că adevărata valoare este de a experimenta apropierea naturii, capacitatea de a coexista cu flora și fauna. Dorim să ne conectăm cu cei care gândesc în mod similar despre conștientizarea problemelor mediului și a durabilității!

Scopul nostru este ca cei care vizitează pensiunea noastră să plece cu un plus.

 

Acest loc ne obligă să respectăm și să apreciem natura, fauna sălbatică și pe toți cei care ne vizitează, ca și oaspeți. Dorim să împărtășim această experiență. Să o punem și la dispoziția altora.

VIZIUNEA NOASTRA

Rolul nostru social este de a oferi programe prin care oamenii pot ieși din gălăgia urbană și se pot apropia de liniștea naturii.  De ex. organizarea unei școli în pădure pentru copii, desfășurarea de tabere tematice, trasee de studiu, încercarea activităților tradiționale din pădure, învățare, silvicultură, tăierea lemnului, colectarea de ierburi, cules de ciuperci și multe altele.

Începutul

Vrei să petreci câteva
zile speciale la noi?

Completează formularul nostru pentru rezervări. Iar noi te vom contacta cu cea mai bună ofertă!

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă asigura că aveți cea mai bună experiență pe site-ul nostru.